Koç İlkokulu

Altıntepe Mah. İskele Cad. No 224/1 TUŞBA / VAN
Vizyon
Koç İlkokulu:Eğitim ve öğretim ile ilgili bütün faaliyetlerinde mükemmelliği yakalamaya çalışan, ülkemizde ve dünyadaki en seçkin - kaliteli ilkokul okulları arasında gösterilen bir ilkokul kurumu olmayı amaçlar.
Misyon
Koç İlkokulu Müdürlüğü olarak misyonumuz;bütün öğrencilerimizi sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendisine güveni tam olan, üreten ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisi ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkelerine ve laik Cumhuriyete sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.
Ders Başlangıç: 08.20 Ders Bitiş: 14.20
Altıntepe Mh. İskele Cad. No:224/1 TUŞBA/VAN
İl merkezine 5 km uzaklıktadır.İlçe Merkezindedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz 2004-2007 yılları arasında Avrupa Birliği Projesi olan COMENİUS (Okul Ortaklıkları) adlı Eğitim ve Kültür Projesinde yer almış bu kapsamda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizden oluşan ekipler Bulgaristan, Portekiz ve Letonya´ya gitmişler, projede yer almışlar ve başarıyla bu proje tamamlanmıştır.