Suat DENİZ - Okul Müdürü

Van´ın Gevaş ilçesinde 1969 yılında dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Gevaş ilçesinde tamamladıktan sonra Lise öğrenimini Van Teknik Lisesinde tamamladı. 1989 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümüne girip 1993 yılında mezun oldu. 1993-1996 yılları arasında Siirt ilinde Sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. 1996-2000 yılları arasında Gevaş İlçesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptı. 1999 yılında Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan okul müdürlüğü seçme sınavını geçerek Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde Eğitim Yönetimi kursunu başarı ile tamamlayarak okul müdürü sertifikasını aldı. 2000 yılında Gevaş Yunus Emre İLköğretimi okul müdürlüğüne atandı. 2003 yılında Van Merkez Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okuluna atanıp 2010 yılına kadar Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2010 yılında zorunlu yer değiştirme kapsamında Gazi İlköğretim okuluna atandı. 2019 yılına kadar Gazi İlköğretim okulunda görevine devam ettikten sonra Koç İlköğretim Okulu Müdürlüğüne atandı. Halen bu görevi sürdürmektedir. Evli 2 çocuk babasıdır.2019 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Anabilim dalında yüksek lisans öğrenimini tamamlamıştır.