Şbt

Psikososyal destek kapsamında deprem konulu psikoeğitim çalışması öğretmen bilgilendirme oturumu okul psikolojik danışmanları Eda YEKE ve Aylin DOĞRU SUKUTLAR tarafından okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Travmanın yetişkinler ve çocuklar üzerindeki etkileri, yardımcı olma yolları ve öğrenci psikoeğitimleri hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra nefes egzersizi yapılarak oturum sonlandırıldı. Katılım sağlayan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılının I. Yarıyılı bugün itibarıyla sona erdi. Dönem boyunca büyük çabalar sarf eden öğrencilerimize bugün karnelerini İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hasan TEVKE verdi. Törene Milli Eğitim Müdürümüzün yanı sıra Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Şahin UÇKAN,Recep TÜRK,Burhan KIRICI,Orhan BEDİR ile İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz de katıldı. Karne pastasının kesilmesinin ardından Halk Oyunları ile Koro Ekiplerimizin gösterilerini izleyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan TEVKE, öğrencilere karnelerini verdi ve kitap hediye etti.  Öğrencilere tatilde kitap okumayı ve Matematik ile İngilizce kurslarına katılmayı tavsiye eden İl Müdürümüz tören sonunda öğretmenlerimiz ile toplantı yaparak iyi tatiller dileklerinde bulundu.

Ock

Okulumuz 1/D Sınıfı öğrencileri okuma yazma öğrenmenin heyecanını yaşadılar. Öğrenci velilerinin heyecanla izledikleri etkinlikte öğrenciler, birbirinden güzel gösteriler sergiledi.

2022/2023 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminde okuma va yazmayı başarıyla öğrenen okulumuz 1/D Sınıfı öğrencileri hazırladıkları eğlenceli programla bütün dönemin heyecanını sergilediler. Programda öğrenciler tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi,slayt ve dans gösterileri yapıldı. Velilerin ve öğrencilerin duygu dolu anlar yaşadıkları gösteriler sonunda okul müdürümüz Suat DENİZ ve Sınıf Öğretmenimiz Özgü TURHAN tarafından öğrencilere madalyalar takıldı. Sınıf öğretmenimiz Özgü TURHAN ile öğrencilerimizi ve desteklerinden dolayı kıymetli velilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Özel eğitim sınıfımız kedi evini ziyaret ederek kedilerle vakit geçirdi.

Ara

Valiliğimiz tarafından başlatılan ''İnsan Değerleriyle İnsandır Van'' projesi kapsamında ''Hak yememe, hırsızlık yapmama'' değeriyle ilgili panomuz hazırlanmıştır. Emeği geçen Beril POLAT ve Özgü TURHAN hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Valiliğimiz tarafından başlatılan ''İnsan Değerleriyle İnsandır Van'' projesi kapsamında adalet değeri konulu panomuzu hazırladık. Emeği geçen öğretmenlerimiz Mehmet KARTAL ve Aylin DOĞRU SUKUTLAR'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisi tarafından velilerimize yönelik ''Okul başarısında ailenin rolü'' konulu seminer gerçekleştirildi. Okul müdürü Suat DENİZ ve psikolojik danışman Aylin DOĞRU SUKUTLAR konu hakkında velilerimizi bilgilendirdi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimizle yeni yıldan dilek ve beklentilerimizi yazıp çam ağacı şeklinde bir pano haline getirdik. Yeni yılıln tüm dünyaya barış, sağlık ve huzur getirmesi dileklerimizle.

Ara

Öğrencilerimizde sorumluluk bilincini desteklemek amacıyla planlanan başarı çizelgesi etkinliğimizi 3. sınıflarımızla tamamladık. Etkinlik sonunda fotoğraf çekilip pano haline getirerek okulumuzda sergiledik.

Ara

Okul başarısının arttırılması hedefi kapsamında okul rehberlik panolarımız yenilendi.

Ara

Başarı Değerlendirme Sınavı sonucunda çeşitli dereceler elde eden öğrencilerimize okul müdürümüz Suat DENİZ tarafından madalyalar takdim edildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 84.yılında okulumuzda anma programı düzenlendi.Öğretmenler,öğrenciler ve velilerin katıldığı program sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması,öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirilmesi ve gösterilerle sona erdi.Programda emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Genç Kızılay Ekibi ve Kızılay Kadın Kolları üyeleri okulumuza 540 adet kitap bağışında bulundular. Kendilerine katkıları için tüm öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetin ilanının 99. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Tören; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Okul Müdür Yardımcımız Abdulmutalip ŞİRAZİ, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin  hazırlamış olduğu birbirinden anlamlı şiir, oratoryo ve slayt gösterilerle programımız devam etti.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Bu güzel günde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.